Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1973 og har været etableret som selvstændig tegner siden 2009. Her har jeg løst mange slags illustrationsopgaver for private og offentlige virksomheder. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i børnehave, specialinstitution og skole i 24 år. Foruden alle oplevelserne med børn har jeg gjort mig erfaring med ledelse, tillidsposter og en masse organisatoriske opgaver.

I februar 2022 gik jeg all in på tegneriet og kvittede pædagogjobbet.

Jeg bor i Valby ved København men arbejder i hele landet.

Hvad kan jeg?

Jeg er god til at omsætte pointer til streg. De fleste opgaver, jeg har løst, handler primært om at formidle eller understrege et budskab. Eksempelvis har jeg illustreret visioner og mål for nogle styrelser i staten, sundhedsfoldere i Frederiksberg Kommune, interne kampagner i medicinalvirksomheden Nomeco, bøger om konflikter og effektive arbejdsgange - og om livet med ADHD eller depression.

Samarbejdet om en god løsning er essentielt for mig. Det er mit mål, at tegningerne kommer tættest muligt på det, kunden vil have. Jeg udveksler gerne i idéer, skitser og afstemmer forventninger flere gange inden rentegning. (Et eksempel på det)

Humoren er en bærende kraft. De fleste tegninger får større gennemslagskraft, hvis de kan give et smil på læben eller et twist til eftertænksomheden. Der findes selvfølgelig emner, der kræver, at man skruer lidt  ned for humoren. Det løser vi også.

’Live’-tegningerne kom til i 2011 og her har jeg bl.a. tegnet for Rigsarkivet, energiselskabet E-on, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet. Emnerne spænder vidt fra konflikthåndtering og sundhedspolitik til kommende apotekere og militære fremtidsperspektiver. Jeg ser mig selv som hurtigtopfattende og god til at sætte mig ind i forskellige branchers arbejdsområder. (Mere om Live-tegninger)

Kunder: Jeg har løst opgaver for mange forskellige virksomheder. Se listen HER

 ”Vi havde fornøjelsen Niels’ sublime evner til illustration af nogle arbejdsprocesser på hospitalet. Han tegnede komplekse forløb, som skulle kunne ses og forstås umiddelbart for en bred målgruppe af patienter og pårørende. Niels har en særlig evne – i.f.t. andre illustratorer jeg har arbejdet med – til hurtigt at sætte sig ind i kernen af kundens kontekst, afstemme forventninger til rammer og indhold og effektivt formidle komplekse forhold på en letforståelig facon."

- Bjørn Tejmers, Projektkoordinator, Servicecentret, Rigshospitalet


Tilbage til FORSIDEN   til ILLUSTRATION  til LIVE-TEGNING